Cobertures

Protegint el que més importa: la salut i el benestar de tota la família.

Medicina preventiva

Les assegurances de salut de la Mútua cobreixen un reconeixement mèdic de medicina preventiva, l’objectiu del qual és valorar l’estat de salut general i identificar possibles patologies o estats de risc que poden evolucionar cap a alteracions de diferents òrgans i sistemes.

El Pla personalitzat de manteniment de la salut de MGC Mútua té la finalitat de valorar l’estat de salut i el perfil de risc del mutualista, prevenir la malaltia i controlar-la quan ja ha estat diagnosticada.

En una primera fase el mutualista pot accedir a una completa revisió mèdica inicial, amb la qual s’obtenen les dades que serveixen com a base per als posteriors controls a la Unitat de Medicina Preventiva d’MGC Centre Mèdic.

Un cop es coneix el perfil de risc del pacient, els metges assessors del Centre Mèdic dissenyen per a ell un pla personalitzat de manteniment de la salut.

Tenint en compte trets fonamentals com el grup de risc, l’edat, el sexe o els hàbits de vida l’informen de quines són les proves diagnòstiques necessàries en les pròximes visites a la Unitat. Si es detecten possibles patologies o estats de risc, es recomana la visita als especialistes pertinents i s’elaboraren consells de salut individualitzats per tal de revertir la situació.

A més, la Mútua posa a disposició dels seus assegurats tota una sèrie de programes de medicina preventiva al MGC Centre Mèdic.

MGC Centre Mèdic
Tuset, 5-11, 2a planta – 08006 Barcelona – T. 900 841 844

Més cobertures per als mutualistes

Consulta la resta de cobertures dissenyades per protegir-te en tot moment.