Obrim nous espais

Hem donat el tret de sortida a l’Espai Mútua, un nou servei que abraça múltiples activitats pensades, exclusivament, per als nostres mutualistes: Espai Mútua Negocis, Espai Mútua Aniversaris i Espai Mútua Estudi.

Espai Mútua EstudiLa motivació per crear aquest nou concepte d’oficines entra dins la filosofia de la Mútua General de Catalunya d’actuar en benefici exclusiu dels seus socis. En aquest sentit, i perquè la Mútua és conscient que vivim moments complicats, les instal·lacions de les oficines de l’entitat es posen a disposició dels socis amb la voluntat de fer real i palpable el base line de la Mútua “La nostra raó de ser ets tu”. Continue reading “Obrim nous espais”

“L’acupuntura és encara quelcom nou i diria que fins i tot exòtic o màgic”

Dr-Marcelo-Tegiacchi_colorL’acupuntura és una tècnica fonamental dins el sistema mèdic xinès des de fa milers d’anys. Mitjançant la inserció d’agulles en punts concrets, afavoreix el re-equilibri del sistema energètic-vital.

Hem entrevistat al Dr. Marcelo Tegiacchi, Acupuntor del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya, que el poper dilluns,  30 de setembre, impartirà una conferencia a la Fundació Mútua General de Catalunya. Continue reading ““L’acupuntura és encara quelcom nou i diria que fins i tot exòtic o màgic””

L’acupuntura per al dolor d’espatllla

acupuntura

L’acupuntura és un procediment mèdic molt útil en el tractament de les afeccions de l’aparell locomotor. S’utilitza des de fa molt de temps. Els metges que practiquem l’acupuntura ho comprovem a diari.

La consulta per mal d’espatlla és molt freqüent. Pot tenir diversos orígens: tendinitis, bursitis i, fins i tot, artrosi i processos degeneratius dels tendons.

La dificultat en el moviment, especialment la incapacitat d’aixecar el braç (com per exemple per pentinar-se) i/o la dolor nocturna estan gairebé sempre presents. Continue reading “L’acupuntura per al dolor d’espatllla”