Tornen les xerrades saludables a Sant Cugat

emsalutDesprés de l’èxit aconseguit amb primer cicle de xerrades saludables a l’Espai Mútua Salut de l’oficina de Sant Cugat, tornem amb més temes i un nou centre col·laborador: el Centre Mèdic Mútua General de Catalunya.

L’espai mútua salut pretén divulgar i fomentar hàbits de vida saludables entre la societat i, a través de les xerrades saludables, oferim als assistents informació i ajuda en temes de salut assessorats per professionals de prestigi . Consulteu el programa i reserveu plaça per a vosaltres i les persones que desitgeu (Mútua General de Catalunya – Carrer Girona, 14 (plaça Can Quitèria) | T. 93 589 78 78). Continue reading “Tornen les xerrades saludables a Sant Cugat”

Nou web de la Mútua

web

La nostra presència a la xarxa més important és el portal de la Mútua, www.mgc.es, que ara hem redissenyat i en el que donem informació sobre nosaltres i els nostres productes, així com serveis als mutualistes i col·laboradors, mitjançant l’oficina virtual.

A més, des de fa tres anys, i dins la estratègia de màrqueting online, hem anat ampliant la nostra presència amb l’Interès Mutu virtual (www.interesmutu.com), el web de la campanya “1 origami 1 euro” (www.1origami1euro.org) i microsites (webs petites que pengen del domini principal però funcionen de manera autònoma) per a la campanya de reforç de cobertures (www.mgc.es/ca/mescobertures), MGC Corredoria d’Assegurances i l’Espai Mútua (www.mgc.es/ca/espaimutua). Continue reading “Nou web de la Mútua”

Mútua General de Catalunya i les farmàcies de Barcelona, una iniciativa de col·laboració pionera a Espanya

La Mútua General de Catalunya participa a la trobada professional celebrada a Santander sobre la col·laboració públic-privada en el nou entorn sociosanitari.

Conferencia UIMP_04set2014

El Palacio de la Magdalena de Santander va ser l’escenari el 3 i 4 de setembre de 2014 del cicle de conferències organitzat per la Universitat Internacional Menendez Pelayo, sota el títol “L’espai sociosanitari i els nous serveis de la farmàcia comunitària”.

En Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya, va participar a la taula rodona en la que es va analitzar la col·laboració públic-privada en el nou entorn sociosanitari i es va debatre sobre la situació actual. Va parlar de la iniciativa conjunta de la Mútua i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, una iniciativa pionera a Espanya en fase de prova pilot, en funcionament des del mes de maig d’enguany, que consisteix en un programa preventiu de detecció de factors risc cardiovascular a les farmàcies de Barcelona, dirigida als mutualistes entre 35 i 70 anys residents a Sarrià-Sant Gervasi. Continue reading “Mútua General de Catalunya i les farmàcies de Barcelona, una iniciativa de col·laboració pionera a Espanya”

Tarragona ja compta amb l’Espai Mútua

tarragona aulaL’oficina de Tarragona ha canviat d’ubicació i ja compta amb el servei Espai Mútua. L’obertura de la novas oficina, de més de 200 m2, ubicada al centre de Tarragona, s’emmarca en el pla d’expansió i renovació d’oficines de l’entitat, i incorpora el nou servei Espai Mútua. Amb aquesta oficina ja són 11 les que compten amb aquest servei: Girona, Igualada, Sabadell, Sant Cugat, Vic, Tortosa, Palma de Mallorca, Blanes, Palamós, Tarragona i Barcelona (amb Espai Estudi). Continue reading “Tarragona ja compta amb l’Espai Mútua”

Prevenció de la malaltia cardiovascular

cardioLa prevenció en matèria de risc cardiovascular, així com la detecció precoç d’aquest risc abans que esdevinguin lesions o malalties és, sens dubte, una de les activitats centrals dels programes de Medicina Preventiva del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya. Les estratègies de prevenció d’aquest grup de malalties es centren en l’actuació sobre la població sana però que presenten factors de risc afavoridors. Continue reading “Prevenció de la malaltia cardiovascular”

Xerrades informatives d’Aloha Mental Arithmetic a les oficines de la Mútua

xerrades alohaAl llarg del mes de setembre tindran lloc xerrades informatives sobre el mètode Aloha, el programa d’aprenentatge que contribueix al desenvolupament mental dels nens entre 5 i 13 anys i els ajuda a millorar el seu rendiment escolar.

Les dates i els horaris de les xerrades, són les següents:
Dia 8 de setembre
Barcelona | 19 h (Tuset, 5-11, 2a planta, 08006 Barcelona | T. 93 414 36 00)
Blanes | 19 h (Joaquim Ruyra, 2, 17300 Blanes | T. 972 35 91 11)
Dia 9 de setembre
Lleida (seu ALOHA) |19 h (Governador Montcada, 13, 25002 Lleida | T. 973 27 80 13)
Sabadell | 19 h (Gràcia, 118-124, 08201 Sabadell | T. 93 745 14 31)
Dia 10 de setembre
Palamós | 19 h (Avda. Catalunya, 2, 17230 Palamós | T. 972 31 22 86)
Sant Cugat | 19 h (Girona, 14-16, 08172 Sant Cugat | T. 93 589 78 78)
Dia 15 de setembre
Girona | 19 h (Rda. St. Antoni Maria Claret, 28, 17002 Girona | T. 972 41 42 30) Continue reading “Xerrades informatives d’Aloha Mental Arithmetic a les oficines de la Mútua”

Fer sentir veritablement als mutualistes el centre de les nostres accions

El 2013 es va posar en marxa el Pla Estratègic 2013-2015 sota el lema “Som-hi!”, una crida a l’acció en el que té un paper fonamental la interiorització d’una determinada actitud per part de tot el personal de la Mútua, i que situa els mutualistes com a centre ineludible de la seva actuació.

asamblea general

El passat 27 de juny es va celebrar l’Assemblea General presidida pel Dr. Bartomeu Vicens, president de l’entitat. A la taula l’acompanyaven el Sr. Daniel Redondo, director general, i el Sr. David Sánchez, director general adjunt. Continue reading “Fer sentir veritablement als mutualistes el centre de les nostres accions”