Atenció! Gravant! Preparem noves “Càpsules de Salut”

nous càpsules de salut

Estem preparant noves “Càpsules de Salut”, dotze nous vídeos on els especialistes del Centre Mèdic Mútua General de Catalunya ens ofereixen informació, de forma breu i senzilla, sobre temes de salut d’interès general. Continue reading “Atenció! Gravant! Preparem noves “Càpsules de Salut””

Què pot fer que et despertis a la nit: 13 possibles causes

Insomnio

I què pots fer per evitar-les

Despertar-se a mitja nit pot resultar tremendament frustrant. De vegades, les causes són clares, però, en tot cas, hi ha certs factors físics i emocionals, que no tothom coneix, que poden estar causant l’insomni o, com a mínim, poden contribuir-hi. T’expliquem quins són. Continue reading “Què pot fer que et despertis a la nit: 13 possibles causes”

No has d’amagar al metge aquestes 10 coses importants

medica sonriente

Serà molt millor per a la teva salut

La gent ens fa consultes, als metges de família, per moltes raons. Algunes són importants i d’altres no ho són tant. En qualsevol cas, sigui el que sigui el que hagi portat a fer la consulta, hi ha certes coses que sempre ens les hauries dir. I el cas és que veiem amb molta freqüència que els pacients tendeixen a ometre’n algunes. Continue reading “No has d’amagar al metge aquestes 10 coses importants”

La revista ‘Interès Mutu’, disponible en línia a l’oficina virtual

Interès Mutu

Si ets mutualista, també pots consultar en línia la revista Interès Mutu des de l’oficina virtual. Ja està disponible per descarregar al teu dispositiu l’edició del mes de juny. Continue reading “La revista ‘Interès Mutu’, disponible en línia a l’oficina virtual”

“El més important és que disposem d’un personal molt qualificat”

Entrevistem a Enric Hervàs, cap del departament de Cartera i Prestacions de la Mútua General de Catalunya: “És importantíssim mantenir al dia les modificacions per tal que els nostres assegurats tinguin les dades dels metges tan actualitzades com sigui possible.” Continue reading ““El més important és que disposem d’un personal molt qualificat””