Actualitat Mútua

Fundació PIMEC i Fundació MGC presenten Salut 360 per promoure la prevenció i bones pràctiques en matèria de salut

Fundació MGC i Fundació PIMEC han creat Salut 360 (ment-cos) per impulsar accions de conscienciació i divulgació orientades a les persones autònomes i empresàries per tal que les empreses siguin espais de promoció de la salut i del benestar emocional, posant especial focus en aquells negocis ubicats en zones rurals, on l’accés a la informació o als serveis sanitaris pot ser limitat.

En concret, Salut 360 és una línia de difusió de continguts per promoure la prevenció i bones pràctiques en matèria de salut en benefici de les persones empresàries i autònomes. Aquesta iniciativa sorgeix de la recent signatura del Conveni de col·laboració entre la Fundació PIMEC i la Fundació MGC i permetrà assolir els següents particulars objectius: sensibilitzar els empresaris, autònoms i directius sobre la importància de treballar la prevenció i disposar d’eines per fomentar la salut; proposar mesures a les persones empresàries per conèixer el seu estat de salut i la dels seus treballadors; i difondre consells específics per implementar polítiques de salut a l’empresa.

En opinió de Josep González, president de la Fundació PIMEC “Salut 360 reforça el nostre eix d’activitat Pime i Salut on treballem contra l’estrès i el burnout, factors que incideixen negativament en la bona pressa de decisions i posen en perill el futur del negoci”.

Per la seva banda, Daniel Redondo, president d’MGC Mútua i patró delegat de la Fundació MGC, ha afegit: “Salut 360 no només ofereix una plataforma de suport per a empresaris i autònoms en matèria de salut física i mental, sinó que també destaca la nostra voluntat de portar la salut allà on més es necessita. Els negocis ubicats en zones rurals tenen dificultats per accedir a serveis de qualitat, i amb aquesta iniciativa volem contribuir a reduir aquestes barreres, oferint coneixement i eines pràctiques que poden marcar una diferència significativa en la salut i benestar de moltes persones.”